Portré rajzolás, festés
Grafit, szén, pitt ceruzás rajzok, olaj és akril portréfestmények, pasztell portrék készítése fotóról, rövid idő alatt
Horváth Sándorné, Komárom

Email: mail@portrerajzolas.info
Web:  www.portrerajzolas.info

Nyitóoldal Infó a portrékészítésről Árak, méretek (RAJZ) Árak, méretek (FESTMÉNY) Rendelés, kapcsolat

Információk: portrérajzolás és portréfestés

A portrékat szabad kézzel, grafit, pitt, vagy szén ceruzával, illetve pasztell ceruzával, vagy krétával rajzolom, küldött fotó alapján, élethű minőségben.

A grafit és szénrajzok (A4 és A3 méretben) olasz, Fabriano rajzpapírra, a pasztell rajzok speciális pasztell papírra, a festmények alapozott farostra készülnek.  

REFERENCIÁK (< összes rajz!)
Híres emberek portréi
Állatok, növények
Csoportképek, párok
 
Akril és olajfestmény portrék
Pasztell portrék
    
Partnerek


GLS CsomagPont Komárom

Sikeres Horgász Webáruház

Gold filled ékszerek
Divatékszer-Trend webáruház

www.farmasiregisztrácio.hu
Minden a Farmasiról

Ingyenes Farmasi regisztráció azonnal

Jelentkezés Farmasi regisztrációraKérhetsz grafittal, pitt ceruzával és szénnel illetve pasztell- ceruzával, krétával rajzolt portrét, egész, vagy fél alakos rajzot A/4 - A/1 méretig. Festmények A/4 és A/3 méretben (ill. egyéb képek, pl. csakra festmények 20x20 cm, vagy 15x20 cm méretben készülnek) rendelhetők.

A grafika elkészítését rövid határidővel (kb. 1 hét) vállalom. A festményekhez (főleg az olajfestményhez) a száradás miatt hosszabb idő szükséges. Sürgős rajzolást is kérhetsz, így akár 1-2 nap alatt is tudsz rajzot vásárolni!

A rajzoláshoz és festéshez nagy felbontású, éles, világos képet kérek. Az éles kép lehetővé teszi  az apróbb részek alapos megfigyelését,  és sokkal hasonlóbbra tudom rajzolni, vagy festeni. Tehát a rajz és festmény minősége nagyban függ a fotó minőségétől.

A kontúrok erőssége attól függ, hogy Te hogyan szeretnéd!

Az rajz tartósságát garantálja, hogy a grafitot, szenet, vagy pasztellt alkoholban oldott gyantával rögzítem, ami színtelen védőréteget ad, és nem fog maszálódni. A festményeket pedig száradás után lakk réteggel látom el. 

Horváth Sándorné, Andi

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 


A honlap és a rajzok tulajdonosa:   Horváth Sándorné    Minden jog fenntartva.

- Portrérajzok, arcképek, grafikák, élethű rajzok, portrérajzolás, portréfestés, portréfestmények, pasztell rajzok rövid idő alatt, országosan. -