Portré rajzolás, festés
Grafit, szén, pitt ceruzás rajzok, olaj és akril portréfestmények, pasztell portrék készítése fotóról, rövid idő alatt
Horváth Sándorné, Komárom

Email: mail@portrerajzolas.info
Web:  www.portrerajzolas.info

Nyitóoldal Infó a portrékészítésről Árak, méretek (RAJZ) Árak, méretek (FESTMÉNY) Rendelés, kapcsolat

Információk: portrérajzolás és portréfestés

A portrékat szabad kézzel, grafit, pitt, vagy szén ceruzával, illetve pasztell ceruzával, vagy krétával rajzolom, küldött fotó alapján, élethű minőségben.

A grafit és szénrajzok (A4 és A3 méretben) olasz, Fabriano rajzpapírra, a pasztell rajzok speciális pasztell papírra, a festmények alapozott farostra készülnek.  

REFERENCIÁK (< összes rajz!)
Híres emberek portréi
Állatok, növények
Csoportképek, párok
 
Akril és olajfestmény portrék
Pasztell portrék
    
Partnerek


GLS CsomagPont Komárom

Sikeres Horgász Webáruház

Ingyenes Farmasi regisztrációKérhetsz grafittal, pitt ceruzával és szénnel illetve pasztell- ceruzával, krétával rajzolt portrét, egész, vagy fél alakos rajzot A/4 - A/1 méretig. Festmények A/4 és A/3 méretben (ill. egyéb képek, pl. csakra festmények 20x20 cm, vagy 15x20 cm méretben készülnek) rendelhetők.

A grafika elkészítését rövid határidővel (kb. 1 hét) vállalom. A festményekhez (főleg az olajfestményhez) a száradás miatt hosszabb idő szükséges. Sürgős rajzolást is kérhetsz, így akár 1-2 nap alatt is tudsz rajzot vásárolni!

A rajzoláshoz és festéshez nagy felbontású, éles, világos képet kérek. Az éles kép lehetővé teszi  az apróbb részek alapos megfigyelését,  és sokkal hasonlóbbra tudom rajzolni, vagy festeni. Tehát a rajz és festmény minősége nagyban függ a fotó minőségétől.

A kontúrok erőssége attól függ, hogy Te hogyan szeretnéd!

Az rajz tartósságát garantálja, hogy a grafitot, szenet, vagy pasztellt alkoholban oldott gyantával rögzítem, ami színtelen védőréteget ad, és nem fog maszálódni. A festményeket pedig száradás után lakk réteggel látom el. 

Horváth Sándorné, Andi

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 


A honlap és a rajzok tulajdonosa:   Horváth Sándorné    Minden jog fenntartva.

- Portrérajzok, arcképek, grafikák, élethű rajzok, portrérajzolás, portréfestés, portréfestmények, pasztell rajzok rövid idő alatt, országosan. -